MQ tror på marknadsplatser och Zalando, ny e-handelspartner

In Amazon, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

MQ tror på marknadsplatser. Och tar hjälp av Omniarch och Emelie Wallin för att skapa en bättre framtida Zalando-affär. Omniarchs arbete krokar arm med MQ:s ambitioner att expandera ytterligare i noga utvalda länder under 2023.

Vilka svenska bolagsledningar har redan spenderat för mycket pengar på metaverse och mindre taktiska digitalbeslut? Leta i MKSE.com innovation tech nyhetskategori. Öppen gratis under en begränsad period.
Omniarch driftar sen våren 2021 redan en större del av MQ:s e-handelsavdelning.

”- Våra första trevande steg hos Zalando skedde med ett opportunistiskt synsätt, vi ville ta reda på vilken effekt marknadsplatser kunde tänkas ha på vår försäljning. Idag har vi en starkt tilltro inför våra egna varumärkens förmåga att hitta hem till kunder bortom Nordens gränser. Zalando har för oss fungerat som en dörröppnare till djupare kundinsikter och såklart även en ökad försäljning. Tillsammans med Omniarch, som redan hjälpt oss så mycket inom e-commerce, sjösätter vi nu i höst en plan som kommer att expandera vår affär till många fler modemedvetna européer.”

Säger Ingvar Larsson, vd MQ.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Marc O’Polo, Otto och About you:s e-handelsleverantör satsar på Sverige