Orango köper hela Pdb, skapar 230 man stor Microsoft Dynamics 365 partner

In ECM, Microsoft Dynamics 365, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Svenska marknaden för Microsoft Dynamics 365 stramas åt ytterligare då Orango idag förvärvar Pdb för att bredda sitt Microsoft Dynamics 365-erbjudande. Orango köper upp hela Pdb Datasystem AB i ett svep. Då får de 76 medarbetare i en utökad satsning på bland annat Business Intelligence, integration, webb- och custom solutions. Men allt fortfarande baserat på Microsoft Dynamics 365. Orango kommer efter förvärvet att omsätta strax över 300 Mkr under 2018 och bestå av 230 medarbetare på sju orter...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon