Orango köper hela Pdb, skapar 230 man stor Microsoft Dynamics 365 partner

In ERP/ECM, Microsoft Dynamics 365, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Svenska marknaden för Microsoft Dynamics 365 stramas åt ytterligare då Orango idag förvärvar Pdb för att bredda sitt Microsoft Dynamics 365-erbjudande.

Orango köper upp hela Pdb Datasystem AB i ett svep. Då får de 76 medarbetare i en utökad satsning på bland annat Business Intelligence, integration, webb- och custom solutions. Men allt fortfarande baserat på Microsoft Dynamics 365. Orango kommer efter förvärvet att omsätta strax över 300 Mkr under 2018 och bestå av 230 medarbetare på sju orter i Sverige.

”- Tidigare har vi i Orango haft fokus på affärssystemsdelen i D365-plattformen och tagit hjälp av samarbetspartners för att leverera övriga delar. I och med samgåendet med Pdb har vi nu kompetens som täcker upp större delen av Dynamics 365-plattformen, vilket kommer att göra våra branschlösningar än starkare. Tillsammans kommer vi ha möjlighet att kunna leverera bredare lösningar och skapa större affärsnytta för våra kunder och en dynamisk och utvecklande arbetsplats för våra 230 medarbetare.”

Säger Ronny Roos VD på Orango.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Serveringsrobotarna intar McDonald's

Tidigare i år har Endeavor blivit en del av Microsoft Dynamics 365 gruppen CRM Partners, EG har satsat på Sverige, Episerver har skapat en Dynamics 365 enhet och Sogeti, Sigma och Acando har stärkt sina Dynamics 365 satsningar.

Beställarstöd inom e-handel och PIM

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och TeliaSonera. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.