Riksbyggen bygger nytt, byter Episerver-partner

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Sökmotor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Episerveranvändaren Riksbyggen ska ha gjort vissa större yttre och inre uppdateringar i sin mångåriga Episerver-miljö. Det berättar Suzanne Winting Husén, ansvarig digitala kanaler under WSA dagen 2019. Under en föreläsning får åhörarna veta att det i den äldre versionen var problem både med att ändra rubriker och enklare texter på Riksbyggens startsida, det ska inte gått att lägga till nytt innehåll eller ändra bilder. Inte mycket till CMS-funktionalitet. Problemet ska ha identifierats och härstammat från hur...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon