Tillväxtverket släpper nytt med finansiering och kunskap i fokus

In Nyheter, Offentlig sektor, Sitevision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Mångåriga Sitevision-användaren Tillväxtverket har en ny identitet och sajt på samma plattform lanserad nu i februari. Nya tillvaxtverket.se ska ha finansiering och kunskap i fokus och jobbar på att lyfta fram det som besökare efterfrågar mest. Partner till Tillväxtverket och ansvarig för den nya webbpltasen är Limepark. Det finns även snabblänkar som tipsar om innehåll, en ny typ av meny, prenumerationer på webben och ”tyck till” funktion.

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

Limepark står även bakom en ny webbplats till Arvika kommun, en ny webbplats till Bergs kommun, samt relativt nytt för Bjurholms kommun, Vännäs kommun, Falköpings kommun, Kävlinge kommun och Institutet för språk och fornminnen.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Redpill Linpro för in Alfresco dokumenthantering åt Jönköpings kommun