Voyado hittar precis rätt kund i engelska Agent Provocateur, lämnar komplex tillvaro

In Nyheter, CXM, Lojalitetsprogram by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Johan Bäckarlin, VD på Revide, och ansvarige UK Mattias Eriksson berättar att bolaget nått en milstolpe med sin engelska verksamhet och försäljningen av egna plattformen Voyado. Mitt i rådande Brexit. Det är det välkända underklädesvarumärket Agent Provocateur som valt Voyado som både CDP och lojalitetsplattform för sin omnikanals retail- och e-handel framöver. Voyado har därmed precis den typ av konto och kund de behöver för fortsatt etablering på den engelska marknaden, menar det svenska lojalitetsprogramföretaget.

Spencer Thursfield CMO&Omnichannel-chef på Agent Provocateur säger att de valde Voyado för att:

”- Agent Provocateur använde tidigare verktyg som hade alla de funktioner och funktioner som världen har att erbjuda men som var så komplicerade att vår marknadsföringsavdelning fick kämpa förDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!

Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Triggerbee vinner Marketing Automation uppdrag för Swedish Tonic