Webblanseringar och Office 365 integration nyheter på Systembolaget.se

In Intranät, Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

I tider av beteendeförändringar och snabbrörlig, ny typ av konkurrens fortsätter Systembolaget att förändra och förnya sig digitalt. Det med nysatsningar som en koncerngemensam Office 365, Skype, OneDrive och Yammer utrullning samt med nya tillägg på Systembolaget.se. Allt i regi av webbleverantörena Avanade samt med UX från tvååriga samarbetet med leverantören Creuna (som tog över efter kostsamma designkvartetten (!) Söderhavet, Doberman, F&B och Inuse).Systembolaget.se är numera även helt målgruppsanpassad och fokuserar mycket mer på online beställning,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment