Webblanseringar och Office 365 integration nyheter på Systembolaget.se

In Intranät, Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

I tider av beteendeförändringar och snabbrörlig, ny typ av konkurrens fortsätter Systembolaget att förändra och förnya sig digitalt. Det med nysatsningar som en koncerngemensam Office 365, Skype, OneDrive och Yammer utrullning samt med nya tillägg på Systembolaget.se. Allt i regi av webbleverantörena Avanade samt med UX från tvååriga samarbetet med leverantören Creuna (som tog över efter kostsamma designkvartetten (!) Söderhavet, Doberman, F&B och Inuse).

Systembolaget.se är numera även helt målgruppsanpassad och fokuserar mycket mer på online beställning, som blivit en av huvudingångarna. Samt har byggt upp en hel sektion kallad Webblanseringar. Den är för bolagets ”mest unika drycker”, som det endast finns ett fåtal av. De går endast numera att boka på systembolaget.se via en egen ny sajt där konto och inloggning krävs.

Systembolaget.se har dessutom skaffat utlänkade (!) Youtube-videos, en större ”kontakt” sektion till telefonnummer, Facebook och Twitter samt information om de egna öppna API:erna.

HiQ levererar projektledning till Episerver-projekten på Systembolaget.se.

0st
jobbar på bolaget

För ett år sedan köpte Systembolaget in ett nytt ”ViNet” intranät av oprövade leverantören Visma och Creuna. Carolina Nilsson, chef digital utveckling och förvaltning på Systembolaget, beställde för de 5000 medarbetarna. Det är osäkert om lanseringen sjösatts ännu.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Systembolaget uppdaterar ViNet och Employee Experience för 6000 anställda, bygger dashboard

Leave a Comment