AKQA och Microsoft bakom H&M omnikanal och wearable strategi i ny flagship store

In CXM, Microsoft .NET, Nyheter, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Microsoft, strax på plats i WeWork, berättar för MKSE.com att H&M satsat på en ny digitalanpassad huvuddestination och flaggskeppsbutik i Berlin. Målet är att sömlöst blanda den den fysiska och digitala kundupplevelsen i trendmeckat. Främsta uppgift ska vara att koppla ihop kunderna, butiksmedarbetarna, kontorspersonalen och ledningen i ett och samma omnikanalsystem. Det sker via mjukvara som Microsoft Teams och PowerApps som kopplats till en wearable för notifieringar direkt på handleden hos H&M personalen. H&M:s medarbetare får...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon