Assessio satsar globalt med WordPress och martech-stöd från Zendesk

In CRM Customer Relationship Management, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Inom B2B-segmentet har Assessio, kanske den största aktören inom testverktyg för rekrytering, också släppt nytt på assessio.com. Med en internationell tillväxtstrategi inom arbetspsykologiska tester för rekrytering var det dags att uppdatera den digitala närvaron för att återspegla en mer innovativa produktutveckling under hösten 2023.

0 st
kunder använder verktyget
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Det är en WordPress CMS produktion med martech, CX och CRM-stöd från ZendeskThe Generation står bakom prouktionen. Webbplatsen är flerspråkig och strategin är att erbjuda mycket högkvalitativt content för att ge långsiktigt värde till sina besökare.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  DCongress utser bäst på e-handel, färre tävlingar höjer prestigen. Headless dominerar