Galen releasetakt hos Grebban, avtäcker ny ID, UX och design för Apohem i omfattande projekt

In E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Anton Johansson på Grebban trivs i konsultsvängen. E-handelsbyrån har i höst så pass fullt upp att de inte i samma takt hinner berätta om sina nya referenser, åtaganden och projekt. Egna byrån har i vissa case på MKSE.com hamnat lite i skymundan då kollegor och andra inblandande Stockholmsbyråer i joint projekt varit snabbare att gå ut i media. Men nu berättar Anton under fredagen kvickt om den nya e-handelsdesignen för Apohem som avtäcktes för bara några timmar sedan. UX/koncept och design står Grebban bakom.

Vilka svenska bolagsledningar har redan spenderat för mycket pengar på metaverse och mindre taktiska digitalbeslut? Leta i MKSE.com innovation tech nyhetskategori. Öppen gratis under en begränsad period.

” – Kul att se Grebban blomstra som den främsta byrån inom ambitiös e-handelsdesign .. Vi ser ett ökat intresse och förståelse för vikten av att leverera interaktiv, visuell och användarvänlig e-handelsdesign med både varumärke och konvertering i fokus. Det är en vinnande strategi att investera i din e-handelsdesign.”

Säger Anton Johansson i ett uttalande. Grebban ska också stå bakom ny art direction, content, fotografi, motion design, merch-anpassningar och mer tillsammans med Apohem själva.

Apohem ”gjorde en 360” våren 2021 och valde efter bara några få månader att kasta ut en Adobe Magento 2 som e-handelsplattform (av Improove och lettiska Scandiweb med Nordic Web Team som avlastande lokalt teknikstöd under perioder) för att istället satsa på Optimizely Commerce, Avensia Storefront Nitro front inRiver PIM och Apptus search & relevance med ett nytt Voyado lojalitetsprogram. Avensia är teknikpartner i projektet. Improove kallade så sent som för något år sedan referensen för deras egna och det ska då varit ”en av de mest framgångsrika för byrån”.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Tuffare tider leder till flod av CaaS/MaaS/Design-aaS erbjudanden från byråerna

Apohem är ett apotek med tillstånd av Läkemedelsverket. I Apohems sortiment till kund finns cirka 5 000 produkter, utöver receptbelagda varor.

Andra kunder för Grebban är Apohem, Byon, Teknikmagasinet, Care of Carl, Polarn O. Pyret och Safira.