Helsingborgs stad fortsätter digitalisera, bygger e-handel åt sina lärare

In E-handel, Nyheter, Offentlig sektor, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Ett hemmajobbande Sverige i virustider verkar fortfarande formligen spruta ur sig nya projekt och olika typer av tjänster för sina största beställarna. Det är glädjande att se att branschen jobbar vidare och löser sina åtagande i utmanande situationer som den vi befinner oss i.

Adobe Magento fokuserade Caupo berättar för MKSE.com att du slutfört arbetet med att bygga en intern e-handel åt Helsingborgs stad. Helsingborgs stad har ca 10 000 anställda som servar kommunens nästan 150 000 invånare. Anställda inom staden når e-handelsportalen via intranätet och genom sin vanliga single sign-on.

“– Målet är en riktigt användarvänlig intern “butik”. Det ska vara enkelt för till exempel en lärare inom kommunen som behöver 30 datorer till en ny skolklass. Han eller hon talar samtidigt om hur datorerna ska vara konfigurerade och vilka program som ska finnas för just de här eleverna.”

Berättar Martina Lennermo, projektledare på Caupo.

Vi har börjat med nyhetsbrevsutskick med enbart CRM-nyheter! Det finns även fyra andra intressenischningar.
Ta del av en helt personaliserad MKSE.com upplevelse idag. Klicka här

“– Vi automatiserar också flera moment som gör att hanteringen av själva beställningarna blir betydligt effektivare. Förutom automatisk inloggning, finns till exempel ett automatiskt flöde för attestering från chef.”

Fortsätter hon. Helsingborg.se hamnade på WordPress för fem år sedan i en mindre lyckad övergång. Ett val de bara för 11 månader sedan försvarade skarpt genom att berätta att de inte stödjer det “svarta hålet för licenspengar” samt att de fått igång en fungerande symbios där kommuner delar med sig av vad de utvecklat i WordPress.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss