Helsingborgs stad fortsätter digitalisera, bygger e-handel åt sina lärare

In Nyheter, E-handel, Offentlig sektor, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Ett hemmajobbande Sverige i virustider verkar fortfarande formligen spruta ur sig nya projekt och olika typer av tjänster för sina största beställarna. Det är glädjande att se att branschen jobbar vidare och löser sina åtagande i utmanande situationer som den vi befinner oss i. Adobe Magento fokuserade Caupo berättar för MKSE.com att du slutfört arbetet med att bygga en intern e-handel åt Helsingborgs stad. Helsingborgs stad har ca 10 000 anställda som servar kommunens nästan 150...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon