IHM bygger Unified Commerce inhouse för utbildningssektorn, skapar nya digitala utbildningsformer

In Nyheter, CXM, E-handel by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

IHM Business School genomför en ökad satsning på den egna digitala närvaron nu i mitten av mars. Under vintern har IHM byggt upp en marknadsavdelning som är en hybrid mellan inhouse och inhyrda specialister. Där byggs även IHMs affär i allt från content till analys, köpt annonsering och systemutveckling. Det gör man däremot tillsammans med franskägda Star Republic. De ska bygga en ny "Unified Commerce" satsning, utveckla IHMs optimerade e-handelsaffär i flera kanaler. Utbildningssektorn står inför...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon