Nya Accenture Interactive Sveriges första kreativa helhetsåtagande, Stockholm Exergi voice casefilm släpps

In CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Stockholm Exergi, tidigare Fortum Värme, är den egentligen första större fullservice-kunden för ”nya” Accenture Interactive. Där potentiellt både gamla IT/management-verksamheten samt i landet förvärvade The World Loves, Kaplan och Fjord jobbat tillsammans.

Det är ett ”reverse” Google Assistant voice-projekt kallat ”Memory Lane”. Ett koncept och en teknik som kan ställa proaktiva frågor via programmerade röstassistenter till Sveriges åldrande, ofta ensamma individer. Det omvända i tanken är att istället för att användaren pratar med voice-assistenten används röststyrningsintelligensen för att ibland bryta tystnaden och då och då ställa frågor till användaren. Som att be att en boende på ett ålderdomshem berättar vidare om minnen från förr. Då det annars kanske inte fanns en människa på plats i rummet för att lyssna. Tekniken bygger på forskning från Accentures centrala labb i södra Frankrike. Tekniken ska ha verifierats av experter kring åldrande från Capio.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Impact titulerar sig störst i Norden inom e-handel med 0,4 mdr omsättning, tittar på förvärv

Och visst syns de nya byrå- och byrånätverksambitionerna. Det finns direkt en tillhörande casefilm signerad CD Adam Kerj och co. där tidigare kollegor från McCann (Thomas Gibson) figurerar. Eventuellt redo att skickas in till Cannes nu 2019, eller 2020.

 

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Tuffast för UX och Design Thinking, byråer sparkar hälften av alla anställda
⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss