PwC Experience Center ledare hoppar av, bygger nytt offshore byråerbjudande

In Android, CXM, iPhone, Nyheter, Offshore development by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nästan exakt fyra år efter PwC övertog Pond bryter sig tidigare delägare och ledare från service design- och innovationsbyrån ut från sitt nya managementbyrå-sammanhang. En vanlig inlåsningtid för förvärvade service design byråer är just tre, eller fyra år. En av avhopparna är även den tidigare huvudansvarige för PwC Experience Center i Sverige.

Fredrik Lindblad, Digital Transformation Leader på PwC Sverige var ansvarig för Pond-förvärvet. Som 2016 skulle bli en del av den stora innovationshubben PwC Experience Center samt bilda PwC nya service design och UX-erbjudande. Då tog de över hela 50-talet Pond-medarbetare.

Under 2019 utökades verksamheten igen då ett nytt spår för “organisations- och ledarskapsdesign” adderades till PwC Experience Center Stockholm. Sedan dess har även Dobermans tidigare VD Klara Adolphson anslutit till byrån under 2020. Själva hjärtat, ”hubben” blev till slut en

Hit men inte längre. Du måste vara medlem för att ta del av hela artikeln. Det är gratis initialt och börjar därefter på den överkomliga summan av 19:- SEK i månaden. Pengen går till drift och licens för att driva MKSE.com. Du kan betala en-klicks via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för din förståelse och ditt stöd!
This content is available exclusively to members of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at €0 or more.