Gratis sökmotoroptimering SEO tips

In Nyheter, SEO by edenstrom4 Comments

Som jag tidigare skrivit handlar sökmotoroptimering / SEO 2008 mest om att ha, och löpande skapa, innehåll på er sajt. Moderna CMS- och e-handelsprodukter ska redan ha ett fungerande SEO stöd inbyggt. Men vissa, rent tekniska, saker är inte glömma bort. Magnus Bråth på Sokmotorkonsult.se bjuder på följande generella riktlinjer för att bygga en sökmotorvänlig site: Struktur / navigering . Håll sajtens struktur så platt som möjligt. Få klick från startsidan till sidor med innehåll. ....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: SEO tips och gratis riktlinjer för 2008 « EPiServer Polopoly Sharepoint CMS blogg

  2. Pingback: SEO tips och gratis riktlinjer för 2008 « EPiServer Polopoly Sharepoint CMS blogg

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.