Pressbyrån och 7-Eleven väljer Censhare för CMS, DAM och  PIM 

In DAM, Nyheter, PIM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Censhare växer i Sverige och Norden. Pressbyrån och 7-Eleven franchiseägarna Reitan Convenience har idag valt Censhare som ny plattform för plattform erbjuder mediahantering, produktinformationshantering och kampanjplanering. Det berättar Gustav Almqvist, CIO på Reitan Convenience.

”- Vi letade initialt efter en artikeldatabas för att samla all produktdata från våra leverantörer & producenter och distribuera det till våra fysiska och digitala kanaler.”

Reitan Convenience Sweden AB  servar dagligen 350 000 kunder genom sina ca 400 butiker. Censhare är en tysk aktör inom allt från DAM (Digital Asset Management), PIM (Product Information Management) och CMS. I en integrerad plattform. De har sedan tidigare IKEA somDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Armatec handlar upp ny nordisk PIM-lösning efter gedigen urvalsprocess


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon