Pressbyrån och 7-Eleven väljer Censhare för CMS, DAM och  PIM 

In DAM, Nyheter, PIM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Censhare växer i Sverige och Norden. Pressbyrån och 7-Eleven franchiseägarna Reitan Convenience har idag valt Censhare som ny plattform för plattform erbjuder mediahantering, produktinformationshantering och kampanjplanering. Det berättar Gustav Almqvist, CIO på Reitan Convenience.

“- Vi letade initialt efter en artikeldatabas för att samla all produktdata från våra leverantörer & producenter och distribuera det till våra fysiska och digitala kanaler.”

Reitan Convenience Sweden AB  servar dagligen 350 000 kunder genom sina ca 400 butiker. Censhare är en tysk aktör inom allt från DAM (Digital Asset Management), PIM (Product Information Management) och CMS. I en integrerad plattform. De har sedan tidigare IKEA som

Hit men inte längre. Du måste vara medlem för att ta del av hela artikeln. Det är gratis initialt och börjar därefter på den överkomliga summan av 19:- SEK i månaden. Pengen går till drift och licens för att driva MKSE.com. Du kan betala en-klicks via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för din förståelse och ditt stöd!
This content is available exclusively to members of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at €0 or more.