Marc Benioff

IKEA för in Salesforce Customer 360 överallt, Marc Benioff älskar toppreferensen

In Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Salesforce post-Slack förvärvet växer på och frodas. Det klassiska CRM-bolaget siktar på en sanslös 26,3 miljarder dollars omsättning för nästa år och tillväxten ska gå ännu snabbare än man förväntade sig bara några månader sedan. Givetvis stärkta av alla förvärvs numera inkluderade omsättning.

Nu har dessutom egna kabinettet med fina referenser fyllts på. Det kunde behövas efter att pandei-Dreamforce exemplen varit ovanligt ”fattiga”. Som relativt okända kostymtillverkaren Brunello Cucinelli som stod på scen väldigt länge häromåret. I alla fall jämfört med tidigare års högprofilerade kunder och bombastiska case. Det fanns en tid när Marc fick på sig specialdesignade Adidas till egna kostymen och stolt kunde berätta hur beroende det e-handelssatsande sportmärket var av Salesforce CX och kommers (Demandware). Idag finns det som sagt många bra loggor, även av multipla ”integrerade” tidigare förvärvade lösningar inom de olika molnen och produktsviterna. Därför är det extra kul att varumärket IKEA nu är ny toppreferens för Salesforce i senaste kvartalsrapporterna och egna eventen. MKSE.com har tidigare rapporterat om hur Salesforce förtroende växt, men nu är det tydligen ute på en officiell global nivå.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  IKEA, H&M och Norwegian öppnar upp om CRO och optimering för Optimizely

IKEA kallas av Marc Benioff för en fantastisk referens inom Customer 360. Salesforce ska ha hjälpt IKEA med olika typer av digital marknadsföring och martech stöd. IKEA är en Salesforce Marketing Cloud användare på över 30 marknader. IKEA ska i pandemin även valt att aktivera Salesforce Field Service för att planera hemmajobb, IT-installationer, IT-support och aftermarket i USA. Ett IKEA som annars jobbar stenhårt på att skapa snabbrörliga, flexibla egna agila team och bygga upp en decoupled headless arkitektur bestämmer sig tydligen inomDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Avaus storsäljare är paketerad marketingOps för 15 Mkr


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon