Milou handlas upp för att ge Region Blekinge mer kraft

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Milou berättar att de har valts ut av Region Blekinge att ta fram den nya varumärkesstrategin, marknadsplanen och hierarkin för Blekinge som region – för både besökare, inflyttare och företagare. Med målet att paketera och kommunicera regionen på ett ännu mer attraktivt sätt – helt enkelt ge varumärket Blekinge mer kraft och skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt. Allt inkluderar så klart en del av Milous mer klassiska digitala hantverk. Regionblekinge.se med huvudkontor i Karlskrona är en gammal ExpressionEngine...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon