Statens fastighetsverk lanserar EPiServer 7.5 multi-touchenheter av Softronic

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comments

Statens fastighetsverk (SFV) ska genom interaktiv kommunikation förstärka upplevelsen för besökarna av SFV:s olika besöksmål.

Via i ett multi-touch gränssnitt vid besöksmålet ska interaktiv kommunikation erbjudas. De piloter som körs ut först är Landskrona citadell, Karlskrona stad och Läckö slott. Allt ligger på en EPiServer CMS 7.5 berättar Softronic för MKSE.com. Inom SFV finns ett 60- tal besöksmål varav 20 st är utpekade som prioriterade framöver.

Linda Larsson, informatör, Statens fastighetsverk säger:

” – Efter noga utvärdering utmärkte sig Softronic som det bästa valet att tillsammans med oss skapa en interaktiv tjänst som ger våra besökare och hyresgäster ett mervärde samt skapar ett behov att uppleva mer av våra besöksmål.”

Softronic säger sig vara nöjda med den projekt- och förvaltningsorganisation de byggt upp för EPiServer den senaste tiden. Även Försvarshögskolan har under 2014 köpt förvaltning och vidareutveckling inom EPiServer av gänget.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  KungSängen växer till 50 butiker, bygger nytt omnikanalerbjudande med SAP

Kommentarer

  1. Pingback: Statens Fastighetsverk har nytt intranät på gång - MKSE.com

Leave a Comment