Fastighetsnytt.se valde omfattande WordPress CMS

In CMS, MU / Multisajt, Wordpress by Martin Edenström0 Comments

Uppdragsmedia är klara med det de själva kallar sitt största WordPressbygge hittills. Det är den branschledande tidningen Fastighetsnytt med sajten Fastighetsnytt.se som tidigare i år landade på CMS:et.

http://uppdragsmedia.se/wp-content/uploads/2012/03/startsida.jpg

Uppdragsmedia har byggt en tidningssajt med många kopplingar. Målet var att bygga en redaktionell multisite som ger läsarna både översikt (vilken nyhet som ska placeras på startsidan styrs av Custom Fields) och fördjupning.  5 000 artiklar konverterades. Ett komplett annonssystem har även tagits fram. Sajten driftas hos FS Data.

 

 

 


Atiendo

Fastighetsnytt.se valde omfattande WordPress CMS redigerades 11:21, oktober 9 2012 av Martin Edenström