Nya svenska kunder till produktrecensionsföretaget Lipscore

In CXM, Lojalitetsprogram, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Sportsshopen och nättbutiken Care of Carl är senaste svenska Lipscore-kunderna. De ansluter därmed till det tidigare mest omtalade kontot, skokedjan Scorett i Sverige. "- Sverige är navet i nordisk e-handel och ett viktigt steg på vår internationella resa. Därför är det kul att se svenska webbutiker ge oss sitt förtroende. I genomsnitt får vi var femte kund att ge feedback efter ett köp, vi känner inte till några konkurrenter som är i närheten av samma nivå....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon