34% av tjänstemännen väntas inte orka jobba i samma tempo framöver

In Cloud / Förvaltning, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Psykisk ohälsa på arbetsplatsen inom tjänstesektorn är en tickande bomb. Hela 34 procent upplever sig inte kunna arbeta som i dag utan att hälsan på sikt påverkas negativt. Allt enligt en ny undersökning från Civilekonomerna. Fler uppgifter från den nya rapporten, som även påverkar web/IT-anställda är: 41 % inom privat sektor uppger att det inte förs någon dialog på arbetsplatsen kring hälsa och stress. 48 % svarar att de har jobbat fast de borde ha sjukskrivit sig och vilat....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment