Hållbar stad släppt med responsive design, inget CMS

In Javascriptramverk, Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Valtech är färdiga med CMS-befriade sajten hallbarstad.se för kunden Arkitekturmuseet. En del av de museer Stockholmskonsulten jobbar med sedan några år tillbaka. Hållbar stad är en webbplats för samtal och kunskap om hållbar stadsutveckling, ett forum för idéutbyte och en samlingsplats för goda exempel på hur ett mer hållbart samhälle kan skapas. En rails-baserad release med responsive design, Facebook Comments kommentarer, Amazon AWS CDN stöd och trevlig formgivning i stort. Eloge eftersom toppmenyn, vid minskad skärm, även...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.